Slotenmaker KeyExpert

Allround en gespecialiseerde slotenmaker- en beveiligingsbedrijf

Bel ons:
010 - 4530000

Slotenservice Rotterdam

De slotenservice in Rotterdam

Een beschadigd slot als gevolg van inbraak, brand of slijtage kan erg vervelend zijn. Ook kan het voorkomen dat u uw huis niet meer in kunt, omdat u bijvoorbeeld uw sleutel bent kwijt geraakt. In dit soort gevallen is het van belang dat er snel een oplossing komt. Keyexpert is een slotenservice in Rotterdam. Wij staan voor u klaar. Ook in de nacht.

Diensten

Keyexpert is al 55 jaar een begrip in regio Zuid-Holland. Particulieren en bedrijven weten ons te vinden als het gaat om inbraakpreventie, inbraakherstel en het geven van advies en het opstellen van een sleutel- en beveiligingsplan. De diensten die wij leveren zijn:

  • Het afdichten van deuren of ramen (preventief of bij calamiteiten)
  • Het schadevrij openen van een deur (schade slot of kwijtraken sleutel)
  • Preventieve controle en advies over inbraakpreventie
  • Het monteren en/of repareren van sloten

Hulp bij nood

Bij een noodsituatie waarin u geen toegang heeft tot uw eigen woning of pand is snel handelen van belang. Wij zijn dag en nacht telefonisch bereikbaar en afhankelijk van de plaats waar u woont, snel ter plaatse. Binnen een kwartier is onze slotenservice in Rotterdam om u te helpen.

Slotenservice RotterdamNeem nu contact met ons op!

Een prijsopgave ontvangt u vooraf, zodat u niet voor verrassingen te staan. De voorrijkosten zijn gratis! Wilt u meer informatie over ons en onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee en een advies is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Onze contactgegevens vindt u op onze website.

 

   Contact     Diensten