Slotenmaker KeyExpert

Allround en gespecialiseerde slotenmaker- en beveiligingsbedrijf

Bel ons:
010 - 4530000

Slotenservice Dordrecht

Slotenservice in Dordrecht

U bent op zoek naar een goede, betrouwbare Slotenservice in Dordrecht? Maak kennis met Keyexpert! Wij zijn een expert als het om sloten gaat. Ons bedrijf zit gevestigd in Rotterdam, waardoor we snel ter plaatse kunnen zijn in Dordrecht.

Slotenservice DordrechtAlles over inbraakpreventie

Een slot op de deur, het is een vanzelfsprekend onderdeel van uw huis. Is uw woning echt zo goed beveiligd als u denkt? Wij kunnen u alles vertellen over inbraakpreventie. We zijn op de hoogte van de methoden die inbrekers hanteren om binnen te komen en kunnen u zo uitstekend adviseren over de beveiliging van uw huis. Al 55 jaar staan wij klaar voor onze klanten uit Rotterdam en omgeving. Zowel particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor inbraakpreventie, inbraakherstel en advies en het opstellen van een sleutel- en beveiligingsplan. Onze slotenservice komt ook naar Dordrecht voor onder andere de volgende diensten:

  • Het afdichten van deuren of ramen (preventief of bij calamiteiten)
  • Het schadevrij openen van een deur (schade slot of kwijtraken sleutel)
  • Preventieve controle en advies over inbraakpreventie
  • Het monteren en/of repareren van sloten

Snel ter plaatse bij nood

Er kunnen zich noodsituaties voordoen. Denk een schade aan sloten of het kwijtraken van een sleutel, waardoor u niet naar binnen kan. Binnen een kwartier is onze slotenservice in Dordrecht aanwezig om u te helpen bij nood. Wilt u meer informatie over ons en onze diensten? Neem dan contact met ons op. U krijgt van ons altijd een prijsopgave vooraf en u betaald geen voorrijkosten.

   Contact     Diensten