Slotenmaker KeyExpert

Allround en gespecialiseerde slotenmaker- en beveiligingsbedrijf

Bel ons:
010 - 4530000

Slotenmaker Vlaardingen

Slotenmaker in Vlaardingen

Welkom op de website van Keyexpert! U bent hier aan het juiste adres indien u op zoek bent naar een slotenmaker nabij Vlaardingen. Wij zijn gespecialiseerd in sloten en alles wat daarmee te maken heeft. Denk aan plaatsen en herstellen van alle soorten sloten, advies over inbraakpreventie en hulp in geval van nood.

Slotenmaker VlaardingenWij staan voor u klaar

Wij zijn een gespecialiseerd montagebedrijf en slotenmaker nabij Vlaardingen.  Al 55 jaar helpen wij particulieren en bedrijven met de beveiliging van hun huis of pand. Wij adviseren bij inbraakpreventie, waardoor de kans op inbraak verkleind wordt. Ondanks een goede beveiliging kan er toch schade komen aan uw sloten, ramen, deuren of kluizen. Een (poging tot) inbraak en brand zijn voorbeelden van mogelijke oorzaken hiervan. Ook slijtage van het slot of het kwijtraken van uw sleutel zijn situaties die niet onbekend zijn bij ons.

U hoeft het niet zelf uit te zoeken. Wij staan voor u klaar! U kunt bij ons terecht voor:

  • Het afdichten van deuren of ramen (preventief of bij calamiteiten)
  • Het schadevrij openen van een deur (schade slot of kwijtraken sleutel)
  • Preventieve controle en advies over inbraakpreventie
  • Het monteren en/of repareren van sloten

In dit situaties van schade en geen toegang hebben tot uw pand of woning, wilt u snel geholpen worden, dat snappen wij. U kunt ons daarom dag en nacht bereiken op een speciaal noodnummer. Wij zijn meestal binnen 30 minuten ter plaatse! Wij brengen geen voorrijkosten in rekening en u kunt rekenen op een prijsopgave vooraf.

Gratis vrijblijvend advies

Hoe is het met de beveiliging van uw huis of pand gesteld? Onze slotenmaker nabij Vlaardingen voorziet u graag van een gratis vrijblijvend advies! Neem nu contact met ons op: 010-4530000.

   Contact     Diensten