Slotenmaker KeyExpert

Allround en gespecialiseerde slotenmaker- en beveiligingsbedrijf

Bel ons:
010 - 4530000

Slotenmaker Schiedam

Slotenmaker in Schiedam

Het verlies van uw sleutel, buitensluiting en schade bij inbraak zijn vervelende kwesties. Het is fijn om in dit soort situaties terug te kunnen vallen op een bedrijf dat gespecialiseerd is in sloten. Maak kennis met KeyExpert, de slotenmaker nabij Schiedam!

Advies bij inbraakpreventie

Slotenmaker SchiedamAl 55 jaar staan wij dag en nacht klaar voor onze klanten. Zowel bedrijven als particulieren weten ons te vinden als het gaat om inbraakpreventie en calamiteiten. Om uw huis of kantoorpand goed te kunnen beveiligen, is een goed slot van groot belang. Wij, als slotenmaker nabij Schiedam kunnen u daarover uitstekend adviseren. Wij zijn op de hoogte van de methoden die inbrekers hanteren om in te breken en denken met u mee over het soort slot wat voor uw woning of pand het meest geschikt is. Een goed slot verkleint de kans dat er bij u wordt ingebroken aanzienlijk. Inbrekers zullen bij een goed beveiligde woning of pand vaak niet eens een poging wagen!

Hulp bij nood

Keyexpert staat niet alleen voor u klaar als het om advies en maken van sloten gaat. Ook in geval van nood zijn wij bereikbaar. Denk bijvoorbeeld aan vervelende situaties zoals:

  • U bent uw sleutel verloren
  • U heeft uzelf per ongeluk buitengesloten
  • Uw slot is door inbraak onbruikbaar geworden

Bij calamiteiten laten wij u niet in de kou staan. Wij zijn dag en nacht bereikbaar op  en binnen 15 minuten is er een slotenmaker in Schiedam om u te helpen! Wilt u meer informatie over ons en onze diensten? Bekijk dan onze website voor onze contactgegevens en meer informatie.

   Contact     Diensten