Slotenmaker KeyExpert

Allround en gespecialiseerde slotenmaker- en beveiligingsbedrijf

Bel ons:
010 - 4530000

Slotenmaker Rotterdam

Op zoek naar een goede Slotenmaker in Rotterdam?

U kunt bij KeyExpert terecht voor een slotenmaker voor Rotterdam en omgeving.  Wij zijn een allround gespecialiseerd slotenmaker en beveiligingsbedrijf voor particulieren en bedrijven. Al 55 jaar zijn wij een begrip in Zuid-Holland.

 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen

Onze slotenmaker voor Rotterdam en omgeving is dag en nacht bereikbaar voor spoedgevallen. Een spoedgeval is dat u uw eigen huis niet meer in kunt. Bijvoorbeeld door beschadiging van uw slot door (en poging tot) inbraak, u bent uw sleutel verloren, uw sleutel is kapot, afgebroken of ligt nog binnen. In dergelijke gevallen kunt u ons dag en nacht bereiken, 7 dagen per week. Zoekt u een slotenmaker in Rotterdam? Dan kunnen we in ongeveer 15 minuten ter plekke zijn. Wij zorgen dat uw deur binnen 30 minuten schadevrij geopend wordt. Daarna wordt een noodvoorziening geplaatst. Altijd in overleg met u zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Politie keurmerk veilige woning

Naast slotenmaker in Rotterdam zijn wij ook een erkend PKVW bedrijf. PKVW staat voor Politie Keurmerk Veilige Woning. KeyExpert Rotterdam controleert uw woning op een aantal punten en als deze voldoet aan de gestelde eisen dan ontvangt uw woning het certificaat Veilige Woning. De meeste verzekeringsmaatschappijen geven korting wanneer u het certificaat behaald heeft.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons telefonisch of via mail bereiken. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor spoedgevallen kunt u ons telefonisch bereiken.

   Contact     Diensten