Slotenmaker KeyExpert

Allround en gespecialiseerde slotenmaker- en beveiligingsbedrijf

Bel ons:
010 - 4530000

Slotenmaker Rotterdam zuid

Slotenmaker Rotterdam zuid

Op zoek naar een goede slotenmaker nabij Rotterdam zuid? Wij van Keyexpert houden ons graag bezig met alles wat met sloten te maken heeft. Wij adviseren, repareren en monteren. Altijd met een transparante prijsopgave vooraf en zonder voorrijkosten!

Hoe is het met de beveiliging van uw huis gesteld?

Een goed beveiligd huis, dat wil iedereen! Een plek van uzelf waar uw spullen veilig zijn en waar u zich veilig voelt. Als u maar eventjes weg gaat, heeft u misschien de neiging om de deur niet op slot te doen. Maar bedenk wel, een inbreker heeft niet veel tijd nodig om binnen te komen! Onze dienstverlening beperkt zich niet alleen tot het monteren en repareren van sloten. Wij adviseren u ook graag op het gebied van inbraakpreventie, geheel gratis en vrijblijvend!

Slotenmaker Rotterdam zuidDag en nacht bereikbaar

Ondanks een goed beveiligd huis, kunnen er vervelende situaties voordoen. Een sleutel kan kwijtraken, u kunt uzelf per ongeluk buitensluiten of uw slot kan beschadigd raken door inbraak, slijtage of brand. Allemaal momenten waarop u snel geholpen wilt worden. U kunt ons in dit soort gevallen dag en nacht telefonisch bereiken. Binnen 30 minuten is onze slotenmaker in Rotterdam zuid om u te helpen. Een prijsopgave ontvangt u vooraf en u betaalt geen voorrijkosten.

Wij staan al 55 jaar klaar voor onze klanten. Tot onze klantenkring behoren particulieren, maar zeker ook bedrijven. Wilt u meer informatie of een gratis vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op via de mail of bel ons op: 010-4530000

   Contact     Diensten