Slotenmaker KeyExpert

Allround en gespecialiseerde slotenmaker- en beveiligingsbedrijf

Bel ons:
010 - 4530000

Slotenmaker Dordrecht

Voor een goede slotenmaker in Dordrecht moet u bij Keyexpert zijn!

Bent u op zoek naar een slotenmaker in Dordrecht of omgeving? Dan bent u bij KeyExpert aan het juiste adres. Wij hebben al ruim 55 jaar ervaring als slotenmaker voor Dordrecht en omgeving. Niet alleen particulieren maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht.

Slotenmaker DordrechtInbraakpreventie

In de afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot hét allround bedrijf op gebied van veiligheid, sloten en sluitplannen dat we nu zijn. Bedrijven weten ons te vinden voor advies over inbraakpreventie en het leveren van gecertificeerde en goedgekeurde sloten. Daarnaast worden wij ingezet voor ontruimingen, het afdichten van slooppanden en preventief afsluiten. Omdat voorkomen beter is dan genezen kunnen wij ook onderhoud aan uw cilindersloten verzorgen. Het advies is om deze sloten eens in de 5 jaar na te lopen en te controleren.

Sleutel kwijt

Als slotenmaker voor Dordrecht en omgeving houden we ons bezig met het plaatsen van nieuwe sloten en met het openen van sloten. Wij zorgen ervoor dat uw deur weer geopend wordt wanneer u niet meer naar binnen kunt. Bijvoorbeeld omdat uw sleutel kapot of kwijt is of uw slot beschadigd is. In dat geval zorgen wij dat binnen 30 minuten uw deur zonder schade geopend wordt.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Neem dan contact op met uw slotenmaker voor Dordrecht en omgeving. U vindt onze contactgegevens op de website. Voor spoedgevallen zijn wij dag en nacht bereikbaar, 7 dagen per week. Binnen 30 minuten zijn wij bij u zonder voorrijkosten en met een duidelijke prijsopgave vooraf.

   Contact     Diensten