Slotenmaker KeyExpert

Allround en gespecialiseerde slotenmaker- en beveiligingsbedrijf

Bel ons:
010 - 4530000

Inbraak Rotterdam

Voorkom een inbraak bij u in Rotterdam

Een inbraak bij u in Rotterdam kan natuurlijk nooit helemaal voorkomen worden. Wel kan de kans aanzienlijk worden verkleind dat ongenodigde gasten bij u in uw woning of pand binnen kunnen dringen. Dat is waar Noodvoorzieningenbedrijf N. Kreuk voor staat.

Welkom op onze website waar wij u hopen te kunnen informeren over de diensten die wij aanbieden die betrekking hebben op het voorkomen van een inbraak. Woont of onderneemt u in Rotterdam of omstreken? Bedenkt u zich dan eens hoe goed uw woning of pand is beveiligd wanneer u deze verlaat.

Wat kunt u verwachten?

Helaas komt het geregeld voor dat mensen bij bijvoorbeeld thuiskomst van een vakantie, worden verrast met sporen van inbraak aan een deur en/of raam. De schrik zit er dan goed in en er moet een hoop worden geregeld. Het is nog maar af te vragen of u de eventuele gestolen spullen terugziet. Wanneer er is ingebroken bij u in Rotterdam of omstreken, kunt u direct gebruik maken van onze 24 uur service. Wij zullen u direct van dienst zijn met inbraakherstel en noodoplossingen. Dankzij het politie Keurmerk Veilig Wonen kunt u erop vertrouwen dat inbrekers geen kans meer krijgen. Het is aan te raden om een situatie als inbraak of een poging tot te voorkomen door uw sloten te voorzien van de juiste sloten.

Heeft u veel wInbraak Rotterdamaardevolle spullen zoals sieraden et cetera in uw woning? Of waardevolle spullen op de zaak? Dan is het misschien een goed idee om een kluis te plaatsen. Hierdoor kunnen, als er bijvoorbeeld brand uitbreekt of inbrekers hun gang willen gaan, uw spullen veilig worden gesteld.

Kortom, wilt u uw sloten vervangen? Of betere sluitsystemen, een alarminstallatie, inbraak werende beglazing en traliewerk of een offerte op laten maken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

   Contact     Diensten